2012. december 31., hétfő

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Szilveszteri poszt, mi másról is szólhatna, mint némi összegzésről. Nagyjából egy éve és egy hónapja indult a blog, rengeteg munka van vele, mégis azt kell hogy mondjam, óriási ötlet volt, ajánlom mindenkinek a blogírást. 
Ami a fotózást illeti, az első posztokhoz képest meredeken ível felfelé a képek minősége, a sok gyakorlás megtette a hatását, rengeteget fejlődtem. Ez nem csak a városfotóknál mutatkozik meg, a tanultakat ugyanúgy tudom hasznosítani a portré, divat vagy éppen természetfotóknál is. Egy kis ízelítő ezekből:


  A blog révén nagyon sok helyre eljutottam, ahová amúgy nem tudtam volna menni, az abszolut kedvenc és az év fénypontja a Várkert Bazár volt. És itt vannak a barátságok és ismeretségek amik az oldal kapcsán születtek és aminek én nagyon örülök.
2013-ban lesz itt mindenféle érdekesség, sőt még új rovatokat is tervezek. Ilyen lesz például az egykori híres írók, költők lakhelyeit bemutató sorozat és feltérképezem a budapesti múzeumokat és szállodákat is.
Olvassatok jövőre is és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN MINDENKINEK A CHECKMYBUDAPEST BLOG!


3 megjegyzés:

  1. Neked is nagyon boldog új évet! Örülök, hogy - szintén a blogjainknak köszönhetően - megismerkedhettünk. A lépcsőház szafári felejthetetlen emlék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bizony hogy az, remélem 2013-ban megismételjük! :)

      Törlés
  2. Nagyon csinosra sikerült ez a poszt; minden benne van, aminek kell, még hangulatos is ezekkel a képkockákkal :) Jó, hogy elkezdted a blogot, és persze jövőre is folytatjuk; látatjuk és hallatjuk magunk! ;)

    VálaszTörlés