2013. december 31., kedd

Check My...Szilveszter

Mi is szerepelhetne egy szilveszteri posztban...Köszönöm nektek a 2013-as évet, hogy olvastatok, kommenteltetek és leveleket írtatok, ajánlottatok és személyesen meg is mutattatok izgalmas épületeket, városi színtereket.
A legolvasottabb poszt a TOP 10 legszebb épület Budapesten volt, olyan letöltészámmal, ami az igazán nagy oldalaknak is becsületére válna, majd rögtön a második helyre az új Fradi Stadionról szóló cikk érkezett be. Amit én a legjobban szerettem, az a Parlament teteje volt, innen még tartozom is nektek képekkel. És azok a nyári háztető fotózások, amikről cikket jövőre láthattok, olyan helyekről jelentkezem majd, amikre nem is gondolnátok.
Továbbra is lesz bővel épületbelső és lépcsőház, a blog új együttműködő partnereinek hála egyre jobb minőségben és egyre több olyan helyszínnel, ahová nem könnyű a bejutás.
Ez egy jó év volt, isteni témákkal és ez 2014-ben sem lesz másként. Az oldal hamarosan megújul, sokkal több írással várlak Benneteket, sőt, a témakörök kicsit bővülni fognak és nagy meglepetések is várhatóak a tavasszal.
Viszlát 2014-ben, boldog új évet Mindenkinek!


2 megjegyzés:

  1. Boldog új évet kívánok, sok-sok kiváló fotót és bejegyzést!:)

    VálaszTörlés