2013. május 11., szombat

Ajánló: Nyílt napok a Radisson Blu Béke Hotelben!

Nemrég olvashattatok egy képes beszámolót itt a blogon a Radisson Blu Béke Hotelről, most egy kicsit ismét visszatérünk ide, mert egy nagyszerű kezdeményezést indít el a szálloda. Velem együtt sokak fejében megfordulhatott a gondolat, hogy milyen jó lenne patinás szállodáinkat jobban megismerni, a Béke Hotelnél pedig felismerték ezt a ki nem mondott igényt és eljött a lehetőség. 


 Idén ünnepli 100. születésnapját és ebből az alkalomból különféle programokat indít útjára. Számtalan gasztronómiai újdonsággal, történelmi kiállítással és háztűznéző sétákkal várják az érdeklődőket. 
A Nyitott ajtók elnevezésű eseményen a szálloda minden hónapban egy napra megnyitja kapuit és előzetes regisztrációt követően  megtekinthetőek a szép belső terek.


Használjátok ki ezt a nagyszerű lehetőséget hogy ti is megismerkedjetek a legendás egykori Britannia szálloda épületével! Kedvcsinálóként pedig, aki még nem tette, olvassa el korábbi posztom az aranyoszlopos, gyönyörű falfreskós épületről, amit a  Budapest100 rendezvényének alkalmával látogattam meg:
http://checkmybudapest.blogspot.hu/2013/03/program-ajanlo-budapest-100-es-radisson.html

Ezzel még nincs vége a programoknak, egy fotópályázat is meghirdetésre kerül, melynek témája a hallban álló kabala figura. A szálloda facebook oldalára (ITT) bárki feltöltheti majd Mr. Fosterrel készült képét, a főnyeremény egy külföldi két napos tartózkodás.



Ha ott jártok, nézzétek meg a háztörténeti kiállítást és ne felejtsétek el megkóstolni a hotel 100 éves szülinapjára készült különleges Panyolai almatortát, ami nemcsak szép hanem nagyon finom is. Érdekesség, hogy a Zsolnay kávézóban a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek, mivel eredeti Zsolnay csészékből kortyolhatjuk kávénkat. 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a blog facebook oldalához ITT, ahol még több képet és tartalmat osztok meg.

2 megjegyzés:

  1. Itt aztán lehet puffogtatni, gyönyörű lehet. A képek alapján legalábbis...

    VálaszTörlés
  2. Nem hallottam erről a kezdeményezésről még. Nagyon jó ötletnek tartom és igyekszem majd kihasználni a lehetőséget. Valóban szépek a fotók, köszönöm az ajánlót!

    VálaszTörlés