2016. január 4., hétfő

2016: Check our Budapest!

Néhány évvel ezelőtt egyedül indítottam útjára a blogot azon egyszerű oknál fogva, hogy fotósként a képeimmel megmutassam azt, amit a hétköznapok forgatagában nem mindig veszünk észre: ez a város gyönyörű és tele van izgalmas helyekkel. 
Idővel a blog kinőtte magát és mivel én a fotózáshoz értek, az íráshoz viszont sokkal kevésbé, kézen fogva Kucsera Lilla újságíró kollégámmal elhatároztuk, hogy teljesen megreformáljuk a Check My Budapestet.
Az én képeim és az ő írásai még színesebbé, érdekesebbé varázsolják a blogot és az építészeten kicsit túlnyúlva, kiegészülünk portrésorozatokkal, érdekes arcokkal, eseményekkel, tippekkel, ötletekkel, bemutatókkal és természetesen olyan budapesti helyszínekkel, melyeket még talán soha sem láttatok.
Újra és újra felfedezzük a várost, ahol minden embernek és minden épületnek meg van a maga kis története, mi pedig közös erővel a fotókon és a bejegyzéseken keresztül szeretnénk elmesélni őket nektek.
Érdemes lesz tehát követni minket, hiszen hamarosan jelentkezünk 2016 új felfedezéseivel…
Addig pedig, ismerjetek meg minket kicsit jobban....

Fotók, a blog alapítója: Nagy Anita

Hét éve profi fotósként örökítek meg magam körül mindent, ami felkelti az érdeklődésem. Az építészeti fotókon kívűl szinte minden más műfajban otthonosan mozgok, legyen az műtermi családi fotózás, rendezvény vagy éppen esküvő. Képeimmel magazinokban is találkozhattok és hogy a művészibb énem is kifejezésre jutassam, polaroid képeim már számos galéria falán lógtak. Szeretek utazni, koncertekre járni és legnagyobb vágyam, hogy sikerüljön valami maradandót alkotnom. 
Még több rólam: www.anitanagy.com
E-mail: nagyanitafoto@gmail.com




Írások: Kucsera Lilla
Kucsera Lilla vagyok. Szeretek informatívan szórakoztatni és szórakoztatóan informálni.
A megszállott művészlelkek közé sorolom magam, éppen ezért önkifejezésem leghatékonyabb módjának az írást és a zenét tartom. 3 éve foglalkozom komolyabban újságírással, de főbb tevékenységeim közé tartozik a kreatív kampányok tervezése és kivitelezése, reklámszövegek, weboldalak szövegezései, gerilla-marketing akciók eltervezése, lebonyolítása, valamint burkolt PR kampányok és nyílt sajtóközlemények írása is, melyeket vállalati PR és sajtóreferensi pozíciókban sajátítottam el.





3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a bloghoz, nagyon tartalmas, a fotók nagyon jók. Várom a megújulást. Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. téli álom lett inkább, ahogy látom, semmi új, semmi újrafelfedezés...

    VálaszTörlés
  3. és azóta is tart az alvás, vagy mi történt?

    VálaszTörlés