2012. március 11., vasárnap

Kitekintő - Gödöllői Királyi Kastély előzetes


Új rovat indul Kitekintő néven, amiben időnként a fővárostól távolabbi, belföldi vagy akár külföldi helyeket is be szeretnék mutatni, gyakran összehasonlításként. Első szereplőnk a Grassalkovich kastély, ahol egy fotópályázat keretében volt szerencsém belülről is fotózni.


 Mindenképpen kihívás volt, mivel mi, fotósok csak a frissen felújított szárnyba mehettünk be, ahol még nem volt semmilyen berendezés, gyakorlatilag az üres falakból kellett kihozni valami izgalmasat. Mégis, még ilyen üres állapotban is gyönyörű volt az épület és volt annak valami varázsa, hogy szabadon kószálhattunk a falak között, még a turisták első rohama előtt. Bár a pályázatot nem nyertem meg, mégis nagyon szép emlék maradt a fotózás.


Sokszor jártam már a kastélyban és ajánlom mindenkinek a megtekintését, mert hatalmas, meglepően gyönyörű és egy óriási kastélypark tartozik hozzá. Hamarosan lesz egy hosszabb post is a blogon, frissebb képekkel és a kastély történetével.





3 megjegyzés:

  1. Köszi, lesz benne mindenféle érdekesség :) Amúgy csak szólok, hogy kommenteltem a blogodra de már másodjára tűnik el a hozzászólásom, valami gond lehet a beállításokkal, vagy csak én vagyok béna :)

    VálaszTörlés
  2. ránézek, de elvileg bárki kommentelhet... remélem megoldódik!:)

    VálaszTörlés